Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Prelungirea Ghencea

Casa De Vanzare Prelungirea Ghencea

Case de vanzare ilfov bragadiru in toate zonele. Anunturi case de vanzare din prelungirea ghencea bucuresti.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Rafineaza rezultatele folosind filtrele si gaseste proprietate care sa se potriveasca nevoilor tale, apoi contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare. Case de vanzare ilfov bragadiru in toate zonele. 10 camere 6 bai 484 m2 545 m2 teren 2007.

Case De Vanzare Vile De Vanzare Particulari Zona Prelungirea Ghencea
vizitati articolul complet aici : https://www.anunturiparticulari.ro/vanzari-case-vile/-/PRELUNGIREA%20GHENCEA
Descopera 23 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la prelungirea ghencea, sectorul 6, bucuresti (strada). Teren de vanzare situat in zona ghencea.zona in plina dezvoltare imobiliara. Case/vile de vanzare în ghencea, bucurești.

Proprietatea dispune de un teren de aproximativ 250 mp, care cuprinde 2 locuri de parcare si terasa.

Toate apartmente noi în ghencea de vanzare în direct de la dezvoltător. Bulgarus, nr 44 sector 5 (prelungirea ghencea, intre lukoil si lidl), bucuresti. Si a parchetului sunt incluse in pret.accesul se face din prelungirea ghencea, drumul fiind.

Platforma nationala de publicitate imobiliara bazaruldecase.ro a fost lansata in iunie 2009 la debutul programului prima casa, fiind principalul site de anunturi imobiliare proprietari, dezvoltatori imobiliari si agentii. Casa 4 cam, spre vanzare. Anunturi case de vanzare din prelungirea ghencea bucuresti.

Prelungirea Ghencea Casa Teren De Vanzare In Bucuresti
vizitati articolul complet aici : https://brx.ro/oferta/prelungirea-ghencea-casa-teren-de-vanzare.8668264.html
6 camere 4 bai 240 m2 360 m2 teren. Case vile de vanzare in bucuresti zona prelungirea ghencea,. Bulgarus, nr 44 sector 5 (prelungirea ghencea, intre lukoil si lidl), bucuresti.

Actele sunt pregatite pentru vanzare.

Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu birou spatiu comercial spatiu industrial. Gaz, curent electric, canalizare (id: Vanzare case / vile prelungirea ghencea bucuresti glx710478.

Eugene estate va ofera spre vanzare o vila, situata pe prelungirea ghencea, nr.145, vis a vis complex primavera, in planul 2 fiind astfel ferite de trafic si zgomot, dar totodata cu acces imediat. Case/vile de vanzare în ghencea, bucurești. Metrou suprafata 40 mp an 1975 decomandat etaj 9 din 10 metrou raul doamnei.10 min.

Prelungirea Ghencea Vila Exclusivista Finisaje De Lux Piscina Liber La Vizita Vanzare Prin Negociere Directa In Bragadiru
vizitati articolul complet aici : https://www.executari.com/licitatie-134551-prelungirea-ghencea-vila-exclusivista-finisaje-de-lux-piscina-liber-la-vizita-bragadiru.html
Casa vila de vanzare prelungirea ghencea strada toamnei direct de la proprietar, pentru detalii click pe link. Case/vile de vanzare în ghencea, bucurești. Teren de vanzare situat in zona ghencea.zona in plina dezvoltare imobiliara.

Glx2169b0211 de vanzare exclusivitate salveaza in favorite fa o oferta.

Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu birou spatiu comercial spatiu industrial. Case prelungirea ghencea, bragadiru, ilfov, romania. Descopera 23 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la prelungirea ghencea, sectorul 6, bucuresti (strada).

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Prelungirea Ghencea"