Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Declaratia De Inactivitate 2018

Declaratia De Inactivitate 2018

Vreau sa fac o propunere legat de societate. 0 evaluări0% au considerat acest document util (0 voturi).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pana cand se depune declaratia de inactivitate? Declarația de inactivitate (model 2018) se depune de către persoanele juridice care nu au desfășurat activitate de la constituire până la data de 31.12.2017. Declaratia de inactivitate se poate descarca de pe.

Răspunsurile Anaf La 10 Intrebări Despre Declarația Unică și Modul De Completare Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-24101137-raspuns-anaf-intrebari-completare-declaratia-unica.htm
Prestari servicii medicale cu un colaborator , dealtfel presteaza servicii in decembrie, iar factura ii este emisa pt serv prestate in ianuarie 2018. 02.01.2018 · declarația de inactivitate (model 2018) se depune de către persoanele juridice care nu au desfășurat activitate de la constituire până la data de 31.12.2017. Pana cand se depune declaratia de inactivitate?

Directia generala regionala a finantelor publice brasov a remis un material informativ privind situatii care genereza inactivitatea fiscala, procedura de declarare a starii de inactivitate, consecinte si conditii de.

Declaratia de inactivitate va cuprinde toate datele de identificare a entitatii: Exista restrictii pentru numarul de ani in. Declaratia de inactivitate se completeaza cu ajutorul programului de asistenta care poate fi.

Declaratia de inactivitate va cuprinde toate datele de identificare a entitatii: Clic aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor oferite de expertii portalcodulfiscal.ro. Avantajul declaratiei de inactivitate este ca nu necesita cunostinte economice sau juridice si nu este nevoie de semnatura unui expert contabil laurentiu ianculescu octombrie 5, 2018.

Sk Prof Account N Balcescu 7 Gheorgheni 2021
vizitati articolul complet aici : http://www.findglocal.com/RO/Gheorgheni/1610752932560923/SK-PROF-Account
0 evaluări0% au considerat acest document util (0 voturi). Prestari servicii medicale cu un colaborator , dealtfel presteaza servicii in decembrie, iar factura ii este emisa pt serv prestate in ianuarie 2018. Este de 60 de zile de la data incheierii exercitiului financiar, adica pentru anul 2015 inseamna data de.

S1046 declaratie de inactivitate potrivit art.

Cine depune declaratia de inactivitate? Declarația de inactivitate (model 2018) se depune de către persoanele juridice care nu au desfășurat activitate de la constituire până la data de 31.12.2017. Www.syngenta.md este deţinut şi operat de către syngenta agro srl.

Declaratia de inactivitate pentru anul 2014 in format pdf inteligent, a fost actualizata in data. Model formular 2019, termen pentru depunere. Pana in 2018 cand, da doamne, vom avea si noi ci cu cip si semnatura electronica inclusa , asta este.

Cum Se Intocmeste Un Bilant Pentru O Societate Fara Activitate Fara Contabilitate
vizitati articolul complet aici : https://www.faracontabilitate.ro/bilant-2/cum-se-intocmeste-un-bilant-pentru-o-societate-fara-activitate-i/
Este de 60 de zile de la data incheierii exercitiului financiar, adica pentru anul 2015 inseamna data de. Denumirea completă (conform certificatului de înmatriculare) nedepunerea declarației de inactivitate se sancționează conform prevederilor art. Intimitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi.

Avand in vedere ca termenul de depunere este 28.02.2019 se poate depune s1046 (2017) sau pentu ong este alt formular?

Pana cand se depune declaratia de inactivitate? 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. Societatea de atunci si in prezent este fara activitate.

Posting Komentar untuk "Declaratia De Inactivitate 2018"